Über uns

DAD DESIGN STORIES

Expositieruimte en designstore voor Dutch Design

DAD Design Stories vertelt het verhaal achter het design. Of het nu gaat om het idee van de ontwerper, het materiaalgebruik, het ontwerpproces of de gebruiksmogelijkheden, ieder ontwerp heeft zijn eigen verhaal. DAD Design Stories geeft hedendaagse Nederlandse ontwerpers de mogelijkheid hun verhaal te vertellen, hun ontwerpen te presenteren en hun producten te verkopen. Telkens met respect voor het eigen, persoonlijke karakter van het ontwerp én de designer.

Daarnaast biedt DAD een regelmatig wisselende collectie van eigentijdse productontwerpen:  meubels, verlichting, textiel, keramiek en woonaccessoires. Wij onderhouden nauwe contacten met ontwerpers van Nederlandse kunst- en designacademies. Veel producten in ons assortiment zijn door de ontwerper handgemaakt als unica of in kleine series. Voorts bieden wij producten van een klein aantal geselecteerde labels van hoogwaardig eigentijds design.

Design op maat

DAD bemiddelt tussen klant en designer om tot individuele designoplossingen te komen. Of het nu gaat om specifieke meubels, verlichting, woonaccessoires of om de complete inrichting van uw huis, werkplek of horeca, wij vinden voor u de designer die uw wensen naar uw smaak en tevredenheid zal vervullen. Individueel, persoonlijk en uniek; uiteraard met een herkenbaar stempel van Dutch Design.

DAD Design

DAD Design is opgericht in 2011 door Marja Klomp en Jochem Koek en is actief in Nederland (Groningen) en Duitsland (Berlijn).

DAD Design Stories
Oude Kijk in ’t Jatstraat 60
9712 EL Groningen NL
0681000520

info@DAD-design.nl

www.DAD-design.nl
www.facebook.com/DAD

 

 

 


Download Impressum

Diese Website wird von Cortelevante webdesign | 2015 entwickelt.